Stroomstoring Rotterdam

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Rotterdam?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wanneer er in uw woning een stroomstoring optreedt, is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is. Vaak kan dit worden opgelost door een elektricien. Kortsluiting kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer er geen juiste aansluitingen voor stopcontacten zijn of wanneer u teveel apparaten tegelijk gebruikt. Op deze pagina leest u meer over stroomstoring en wat u er tegen kunt doen!

 

Welke oorzaken heeft stroomstoring?

Een stroomstoring is natuurlijk erg vervelend en dat wil je dan ook zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom is het belangrijk dat u de oorzaak van de stroomstoring achterhaald. Op die manier kun je de stroomstoring vaak sneller oplossen. Daarvoor kunt u contact opnemen met elektricien Rotterdam zodat wij u snel kunnen helpen. In sommige gevallen ligt de stroomstoring bij de energieleverancier, dan kunt u er zelf weinig aan doen. Maar wanneer de stroomstoring in huis veroorzaakt is, kunnen we deze vaak zelf oplossen. De meest voorkomende stroomstoringen zijn:

Kortsluiting: Dit kan ontstaan doordat er geen juiste aansluitingen zijn of wanneer u teveel apparaten tegelijk gebruikt.

Storing in de meterkast: In de meterkast bevinden zich alle stopcontacten en schakelaars. Wanneer hier een storing optreedt, is het belangrijk om contact op te nemen met een elektricien.

De aardlekschakelaar: De aardlekschakelaar is een belangrijk onderdeel van het elektriciteitsnetwerk. Wanneer deze storing vertoont, kunt u niet meer gebruik maken van elektriciteit. Wanneer de aardlekschakelaar de stroomstoring heeft veroorzaakt, komt dit vaak door een apparaat in huis. Het is belangrijk dat u het apparaat vindt die de aardlekschakelaar heeft doen omslaan voordat u deze weer aan zet. Wanneer u dit niet doet, kan dit brand veroorzaken.

Blikseminslag: Een blikseminslag is een oorzaak van stroomstoring die vaak niet in de hand te houden is. Wanneer er een blikseminslag in de buurt is, kan dit storing veroorzaken. In sommige gevallen kunt u wel voorkomen dat er een blikseminslag optreedt door het plaatsen van een aardingsset. Dit voorkomt schade aan uw apparaten en meterkast.

 

Wat gebeurt er met mijn elektronische apparaten bij stroomstoring?

Wanneer er sprake is van een stroomstoring, kan dit gevolgen hebben voor uw elektronische apparaten. Het is belangrijk om te weten wat u moet doen met uw apparaten wanneer er een stroomstoring optreedt. In sommige gevallen kunnen de apparaten beschadigd raken door de stroomstoring. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk om contact op te nemen met een elektricien. U kunt elektricien Rotterdam inschakelen wanneer u een stroomstoring in huis heeft of wanneer u kortsluiting hebt gehad.

Stroomstoring
Call Now Button