Meterkast verplaatsen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Rotterdam?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Hoewel niet alle huishoudens een zekeringkast hebben, wordt dit item verplicht voor zowel de veiligheid als de bescherming van uw elektrische systeem. Een meterkast verplaatsen komt ook veel voor bij huiseigenaren. De belangrijkste reden is dat u het huis moet renoveren, dus u moet het naar een betere plek verplaatsen. Het feit is dat u het zowel binnen als buiten kunt installeren. Als je de doos naar een nieuwe plek wilt verplaatsen, moet je eerst een aantal basis dingen leren.

 

Feiten over het verplaatsen van een meterkast

Sommige mensen vragen zich af of ze een zekeringkast kunnen verplaatsen of niet. Het is een feit dat u de box om verschillende redenen kunt upgraden of verplaatsen. U moet bijvoorbeeld van functie veranderen vanwege een woningrenovatie. Een andere reden is dat uw huidige doos aan het roesten of beschadigd is. Ook al ben je zeker genoeg met je vaardigheden en kennis om de doos te verplaatsen, je moet het niet alleen doen. Het is omdat het verplaatsen van de meterkast zonder een geregistreerde elektricien te bellen als een illegale activiteit wordt beschouwd. Dat betekent dat niet alle mensen deze taak zonder toezicht mogen doen. Het is niet alleen illegaal, maar het kan ook gevaarlijk zijn voor gewone mensen. De meest aanbevolen oplossing is om met uw elektriciteitsdistributeur te praten, ongeacht hoe ver u de doos gaat verplaatsen. U moet inderdaad wat geld uitgeven om de elektricien voor deze taak te betalen. De prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en afstand. Voor een binnenverhuizing ben je in veel gevallen rond de €500 kwijt. Als u het naar buiten wilt verplaatsen, kunnen de kosten ongeveer € 1.500 of meer zijn.

 

Meer informatie over verplaatsing van meterkast

Het is mogelijk om uw meterkast te verplaatsen naar een nieuwe of betere plek. Deze taak moet worden uitgevoerd door een professionele elektricien om ongelukken en rechtszaken te voorkomen. Elke taak kan echter zijn kosten en complexiteit hebben die afhankelijk zijn van de staat van het huis, kabelroutes, afstand, enz. In sommige gevallen moet u ook de binnenkomende kabel van de straat naar het huis verplaatsen. Je kunt het beste overleggen met je energieleverancier. U kunt een offerte en inspectie opvragen voordat u voor hun service betaalt. Een goed geplande verhuizing van de zekeringkast geeft het beste resultaat en voorkomt teleurstelling of schade. In sommige gevallen moet u ook diensten vergelijken om een ​​redelijkere prijs voor de klus te vinden. Voer deze taak niet uit zonder de hulp van een professional. Wij kunnen u helpen met deze taak, zodat u zich gerust kunt stellen.

meterkast laten verplaatsen
Call Now Button