Krachtstroom aanleggen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Rotterdam?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

U moet krachtstroom aanleggen om uw elektrische apparaten te laten werken. Het is echter mogelijk dat u er niet zeker van bent dat uw elektrische systemen en apparaten veilig zijn. In veel landen vinden elk jaar minstens honderden of zelfs duizenden elektrische branden plaats in huizen. Meer dan 180 gevallen van elektrocutie of elektriciteit gerelateerde incidenten die voorkomen hadden kunnen worden. Het belang van het handhaven van een goede elektrische veiligheid in huis kan niet genoeg worden benadrukt. Defecte bedrading en andere gerelateerde elektrische apparatuur zijn ook verantwoordelijk voor elektrische branden. Lampen, verlichtingsarmaturen, draden, stekkers, transformatoren en andere voedingen zijn de volgende meest voorkomende oorzaken van elektrische branden. Bij het zoeken naar mogelijke brandgevaren in uw huis, is het belangrijk dat u altijd spreekt met een getrainde professional. Door een aantal duidelijke adviezen op te volgen met betrekking tot het veilig gebruik van elektriciteit, kunt u voorkomen dat u veel elektrische branden veroorzaakt. Als u ooit twijfelt over de veiligheid van een stopcontact of apparaat, is het belangrijk dat u overleg pleegt met professionals zoals wij. Gebruik de adviezen in dit artikel in de praktijk rondom het huis, zo kun je ook je dierbaren veilig houden.

 

Eenvoudig en belangrijk en toch gemakkelijk overgeslagen

Het lezen van de instructies moet helemaal bovenaan elke lijst met elektrische veiligheidsadviezen voor het huis worden geplaatst. De prestaties van uw huishoudapparaat, evenals uw eigen persoonlijke veiligheid, kunnen beide worden verbeterd door een beter begrip te hebben van hoe u het veilig kunt houden. Als u van een apparaat ook maar een kleine elektrische schok krijgt, moet u het gebruik onmiddellijk staken en een opgeleide elektricien het apparaat laten controleren om te zien of er problemen zijn. De instructies die bij elektrische gadgets worden geleverd, worden door de meerderheid van de consumenten zelden gevolgd. Mensen lijken het concept niet te begrijpen dat alles wat nodig is voor de veilige werking van de apparatuur eerder is gedocumenteerd. Als de instructie te verwarrend is, kunt u ons bellen en zullen wij het u uitleggen.

 

Overbelast uw stopcontacten niet

Elektrische problemen worden vaak veroorzaakt door overbelasting van een stopcontact. Controleer of alle stopcontacten koel aanvoelen, beschermende voorplaten hebben en goed werken. Zorg ervoor dat uw apparaten niet worden gevoed door verlengkabels of multi-outlet-converters. Sluit slechts één warmteproducerend apparaat tegelijk aan op een stopcontact. Onthoud dat stekkerdozen alleen stopcontacten toevoegen en de hoeveelheid elektriciteit die aan die stopcontacten wordt geleverd niet wijzigen. Slimme stekkers kunnen worden gebruikt om het stroomverbruik van het stopcontact bij te houden en zelfs apparaten uit te schakelen als ze te heet worden. U kunt gekwalificeerde elektriciens zoals wij inhuren om uw stopcontacten te inspecteren. Wij laten u weten of uw verkooppunten veilig zijn of niet.

krachtstroom-laten-aanleggen
Call Now Button