Duppel stopcontact aansluiten

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Rotterdam?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Als u veel elektrische apparaten heeft of als u vaak last heeft van kortsluiting, dan is het verstandig om een dubbel stopcontact aansluiten. Dit kan namelijk voorkomen dat er problemen ontstaan met de elektriciteit in huis. Op onze website vertellen wij u alles over dubbel stopcontact aansluiten: hoe het werkt, wat de voordelen zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn.

 

Wanneer een dubbel stopcontact aansluiten?

Wanneer u een dubbel stopcontact laat aansluiten, kiest u voor veiligheid. Het is belangrijk om te weten dat dubbel stopcontact aansluiten niet altijd mogelijk is. Dit hangt af van de constructie van het huis en de elektrische installatie. Als dubbel stopcontact aansluiten niet mogelijk is in huis, dan kunt u overwegen om een extra elektrische outlet aan te laten leggen. Dit is echter wel iets duurder dan dubbel stopcontact. Wilt u graag weten of een dubbel stopcontact past bij uw situatie en of dit de juiste oplossing is voor uw probleem? Dan kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.

 

De voordelen van een dubbel stopcontact

Wanneer u dubbel stopcontact aansluit, dan zorgt dit ervoor dat de kans op kortsluiting in huis verkleind wordt. Daarnaast is het ook een stuk veiliger voor kinderen die in huis wonen. Dubbele stopcontacten aansluiten voorkomt namelijk dat ze per ongeluk iets inschakelen waar ze niet mee mogen spelen. Ook wanneer er veel elektrische apparaten in gebruik zijn, kan een dubbel stopcontact ervoor zorgen dat deze niet overbelast raken. Dit voorkomt schade aan uw apparaten en verhoogt ook de levensduur ervan.

 

Kosten dubbel stopcontact

De kosten van dubbel stopcontact aansluiten hangen af van verschillende factoren, zoals het soort huis waarin u woont en of er sprake is van een bestaande elektrische installatie. In sommige gevallen kan het zijn dat er ook een extra aansluiting in de meterkast geplaatst moet worden als u meerdere stopcontacten wilt toevoegen in huis. Om er zeker van te zijn wat de kosten zullen zijn in uw situatie kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen zodat we u kunnen informeren over de kosten en andere zaken.

In sommige gevallen kan het zijn dat we geen dubbel stopcontact kunnen aansluiten omdat er een andere aansluiting mist of omdat er al te veel stopcontacten aanwezig zijn. In dat geval adviseren we u om een elektricien in te schakelen die dit voor u kan regelen. Een erkende elektricien is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van elektrische installaties. Onze elektriciens weten precies wat er nodig is om een dubbel stopcontact mogelijk te maken en kan dit ook snel voor u regelen.

dubbel stopcontact
Call Now Button