3 Fase aansluiting

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Rotterdam?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Tegenwoordig horen we steeds meer over 3 fase aansluitingen. Vooral nieuwbouw en grote woningen hebben een 3 fase aansluiting nodig in hun meterkast. Maar waarom precies? Met een 3 fase aansluiting heb je meer vermogen voor de elektrische apparaten in je woning. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je veel verschillende ruimtes in huis hebt die allemaal gebruik maken van elektriciteit. Maar ook als je bijvoorbeeld kookt op inductie kan een 3 fase aansluiting handig zijn. Wanneer je deze niet hebt kan het zijn dat je niet genoeg vermogen hebt in huis. Dit kan resulteren in een storing, of dat de apparaten in je woning niet snel genoeg werken.

 

Wanneer heb je een 3 fase aansluiting nodig?

Op het moment dat je verbruik op meerdere apparaten tegelijkertijd erg hoog is, is een 3 fase aansluiting handig. Als we hiervoor een richtlijn zouden moeten geven zit dat rond de 8000 watt. Kom je hier boven? Dan is een 3 fase aansluiting een goede optie. Voorbeelden van grootgebruikers zijn: inductiekookplaat, bubbelbad, sauna, grote oven. Met dit soort apparaten tikt het verbruik snel aan. Het kan dan zeker de moeite waard zijn om eens te kijken naar een aansluiting met meer vermogen. Een kookgroep kan ook een oplossing zijn.

 

3 fase aansluiting kosten

Uiteraard is het lastig om op voorhand te zeggen wat de exacte kosten zullen zijn voor een 3 fase aansluiting. Iedere woning is namelijk anders, en dus zal ook de elektra situatie per geval verschillen. De kosten kunnen dan ook erg uiteenlope. Alleen de capaciteit verhogen of een volledig nieuwe aansluiting, dat kan een hoop schelen. Als we een indicatie moeten geven zullen de kosten variëren van enkele honderden euro’s tot tegen de duizend euro. Bijzondere situaties kunnen hiervan afwijken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de exacte kosten.

 

3 Fase aansluiting laten plaatsen door Elektricien Rotterdam 010?

Wil je ook graag een 3 fase aansluiting laten aanleggen? Wij helpen je hier graag bij! De laatste tijd zijn er steeds meer mensen die hun woning verduurzamen. Perilex aansluitingen of een inductiekookplaat aansluiten is iets wat wij hierdoor steeds vaker zien. Naast dat wij elektra vakkundig voor je kunnen aanleggen, adviseren wij ook graag over de mogelijkheden van uw algehele elektraplan in uw woning. Hoeveel groepen heeft u nodig, welke aansluitingen moeten er geplaatst worden? Wij denken met u mee. Uiteraard kunt u vooraf een offerte verwachten zodat u weer waar u aan toe bent.

aardlekschakelaar
Call Now Button