Extra groep aanleggen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Rotterdam?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wil je een extra groep aanleggen, of laten aanleggen? Als elektriciens bedrijf in de regio van Rotterdam helpen wij je hier graag bij. In de afgelopen jaren hebben mensen steeds meer behoefte gekregen om een extra groep te laten aanleggen. Dit komt voornamelijk doordat er steeds meer grootverbruikers in huis zijn gekomen. Deze vragen meer elektriciteit waardoor een extra groep nodig kan zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat alles naar behoren blijft werken en er geen overbelasting ontstaan.

 

Een extra groep aanleggen, wanneer is dit nodig?

Uiteraard zijn er een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een extra groep gaat aanleggen. Het is verstandig om deskundig advies te vragen bij een elektricien. Zij kunnen meedenken over het aantal groepen dat u nodig heeft. Wanneer je bijvoorbeeld bent overgestapt op koken op inductie kan een extra kookgroep nodig zijn. Bij ons kun je altijd terecht voor gratis en vrijblijvend advies. Of het nu gaat om buitenverlichting of dat u een zonnebank of jacuzzi heeft aangeschaft, wij weten precies hoeveel groepen u nodig heeft en adviseren over het algehele elektraplan.

 

Kun je zelf een extra groep aanleggen of dit beter laten doen

Het is logisch dat u zichzelf afvraagt of het nodig is om een elektricien in te schakelen of zelf een extra groep kan aanleggen. Dit ligt er uiteraard helemaal van af of u hier zelf verstand van hebt. Wanneer dit niet het geval is raden wij ten alle tijden aan om een elektricien in te schakelen. U wilt immers voorkomen dat er kortsluiting ontstaat, of nog erger: brand. Een elektricien weet precies wat de beste werkwijze is en het is een stuk veiliger.

 

Laat een aardlekschakelaar plaatsen

Er moet altijd per 4 groepen een aardlekschakelaar geplaatst worden. Het kan dus zo zijn dat door de extra groep een aardlekschakelaar nodig is. Uiteraard kunnen wij ook helpen bij het aansluiten van de aardlekschakelaar. Neem hierover contact op zodat wij u kunnen adviseren.

 

Wat zijn de kosten voor een extra groep

U kunt zich voorstellen dat de kosten nog wel eens kunnen verschillen per situatie. Gaat het om alleen een kookgroep of wilt u de hele meterkast vervangen? Voor enkel een groep kunnen de tarieven inclusief materialen soms al voor 100 tot 150 euro aangelegd worden. Is de situatie complex of zijn er andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden kan dit afwijken.

Extra groep aanleggen
Call Now Button