Elektra renoveren

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Rotterdam?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wilt u uw pand of woning laten renoveren? Vergeet dan niet de elektra te renoveren! De huidige elektra kan namelijk niet meer bestendig zijn voor de huidige stroombehoefte. Daarom is het belangrijk om een elektricien in te schakelen. Wij van Elektricien Rotterdam kunnen ervoor zorgen dat de elektra in uw pand of woning perfect wordt aangepast aan de huidige situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees hieronder meer over onze werkzaamheden rondom elektra renoveren!

 

Waarom elektra renoveren?

Als er sprake is van een renovatie, is het verstandig om ook de elektra te renoveren. Dit komt doordat de stroombehoefte vaak toeneemt wanneer er een verbouwing of renovatie wordt uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van extra (led)verlichting, het aansluiten van nieuwe apparaten of het vervangen van oude apparaten door energiezuinige varianten. Als de huidige elektra niet meer bestendig is voor de nieuwe stroombehoefte, kan dit gevaarlijke situaties opleveren.

 

Hoe weet ik of mijn elektra aan vervanging toe is?

Of uw elektra aan vervanging toe is hangt af van verschillende factoren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de elektra te renoveren als:

U een (bouw)plan heeft voor een verbouwing of renovatie;
U energiezuinige apparaten wilt aansluiten;
U verouderde apparaten wilt vervangen;
U de meterkast wilt laten renoveren.

Als u twijfelt over de staat van uw elektra, is het raadzaam om een elektricien in te schakelen. Wij kunnen bij u langskomen en samen met u bekijken wat er precies moet gebeuren. Zo weet u zeker dat alles veilig en conform de laatste normeringen wordt geregeld!

 

Wat houdt elektra renoveren in?

Het renoveren van de elektra in een pand of woning houdt in dat er sprake is van een aanpassing van de elektrische installatie. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen, toevoegen of verplaatsen van bedrading, stopcontacten, schakelaars en meterkast(deuren) zijn. Het is belangrijk om hierbij te werken met gekwalificeerde elektriciens, zoals Elektricien Rotterdam. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat alles veilig en volgens de laatste normeringen wordt aangelegd. Zo weet u zeker dat u voorlopig weer vooruit kunt met een veilige elektrische installatie!

 

Welke gevaarlijke situatie spelen op bij oude elektra?

Als de huidige elektra niet meer bestendig is voor de nieuwe stroombehoefte, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Dit komt omdat er dan sprake is van overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. Dit kan leiden tot een kortsluiting of zelfs een brand. Daarom is het belangrijk om vroegtijdig te handelen en de elektra te laten renoveren wanneer dit nodig is!

elektra renoveren
Call Now Button